Avancerad Hudvård

Genom kontinuerligt samarbete med experter och forskningscenter över hela världen går Nannic till källan och utvecklar enastående produkter som verkar på djupet.


Nannic Cleansing concept är en komplett serie för professionell och skonsam rengöring av huden. Nannic har tagit fram ett unikt koncept med rena och naturliga produkter som ärnoga anpassade för hudens naturliga balans. 
 
En mild Eye makeup remover helt naturlig och fri från konserveringsmedel. Baserad på doftfria komponenter i ren kokosolja som effektivt tar bort all makeup. Huden känns silkeslen och blir inte fet eller kladdig.

En mjuk Makeup Remover som används varje kväll för att effektivt rengöra huden från makeup (även vattenfast samt foundation) och avlägsna daglig ansamling av damm, smuts och föroreningar från omgivningen.

En lyxig Pure Ative Cleanser för både kvinnor och män som används varje morgon och kväll för att rena huden och avlägsna slaggprodukter som utsöndrats under natten. Huden får ett nytt friskt liv och förbereds inför dagens yttre påfrestningar.

En skonsam Pore Treat Lotion (ansiktsvatten) som används varje morgon och kväll för att milt rengöra huden från smuts och makeup. Behåller hudens naturliga fuktbalans och ger huden en härlig lyster.

En keratolytisk Willow bark peeling mask som skonsamt eliminerar döda hudceller och stimulerar tillväxten av nya celler. Har en exfolierande och anti-irriterande effekt och är mycket effektiv, särskilt mot känslig hud.

Active Serum

.Nannic forskat fram och utvecklat revolut​​ionerande högkoncentrerade serum som med fördel appliceras under ditt specifika serum-in-cream.
Många hudtyper har problem; t.ex. hyperpigmentering och couperoser.

- Age-Reverse Hyaluronic
- Eye & Lip Anti-Wrinkle
- Instant Flight Protection
- Venatrix Couperose
- Skin Tone Balancer
- Slim & Firm Anti-Cellulite
- Ventrix For Perfect Legs
 

Serum-In-Cream Technology

Nannic serum-in-cream technology har en tillsats av mycket höga koncentrationer av mångsidiga aktiva ämnen, som avges i hudens hydro-lipidmembran. De olika verksamma komponenterna samarbetar i synergi, vilket förstärker resultatet. En kräm som skyddar och återfuktar huden, tack vare den cellidentiska basen. De aktiva komponenterna från serumet i hög koncentration tränger djupt ner i epidermis. Nannic´s unikt utvecklad serum-in-cream formula har exakt rätt hudidentisk "hydro-lipid"-förhållande.

- Nannic AntiAge Normal Skin
- Nannic Anti-Age Dry & Sensitive Skin
- Nannic Pureness Skin

Special Care

Nannic UV Shieled är en unik produkt som filtrerar 95 % av all UVA och UVB strålning. Innehåller inga kemiska filter, utan är i stället baserad på bland annat röda alger som ger ett effektivt naturligt skydd. Dessutom en aktiv anti – age som tillför huden rikligt med fukt. Transparent mist som appliceras i en mycket fin dimma. Känns inte känns kladdig eller fet.