Ge din hud nytt liv

e-Dermastamp

Dermaroller har redan tagit världen med storm. Flera är kopiorna som följt efter men Dermaroller är och förblir den äkta och genuina ledaren som nu tar microneedling ytterligare en nivå uppåt, med e-DERMASTAMP (electronic) från tillverkaren av Dermaroller.

Åldrad hud (Rynkor & Linjer) - Förstorade porer - Ärrbehandling - Pigmentförändringar

Vad är e-Dermastamp?

Genom att maskinellt pierca vävnaden med vertikala sterila engångsnålar punkteras kärlstrukturen med upp till 900 kanaler/sekund och röda blodkroppar frigörs i vävnaden. Hudens naturliga försvar identifierar de röda blodkropparna och registererar en uppfattad skada vilket inleder en aktivering av den naturliga läkningsprocessen genom att bilda rikligt med kollagen (fasthetsfibrer) vävnad. Punktering av kärlstrukturen är microskopisk vilket gör att den allmäna påverkan är minimal, endast en lätt rodnad kvarstår med avtagande effekt. Resultatet blir ökad fasthet där rynkor och linjer reduceras och ojämn textur jämnas ut.

Det inflammatoriska tillstånd som uppstår verkar i 2-4 dagar och ger huden en signal om aktiverad förnyelse som kvarstår i upp till 3-4 veckor. Andra effekter som uppstår är en normalisering av kärlstrukturen och aktivering av hudens immunförsvar, detta gör det möjligt att reducera rodnader/ytliga kärl samt motverka acnerelaterade tillstånd. Behandlingen innefattar även mesoterapi där specifikt serum ”slussas ned” i nålkanalerna för att ge en extra boost till huden samt uppnå maximal effekt.

Behandlingsinformation

Behandlingen utförs med sterila engångsinsrument för din och behandlingens säkerhet. Var behandling upprepas i kur om 3-6 behandlingar med 1-3 veckors intervall.
Behandling kan utföras som "Full Face" eller enskilt problemområde som t.ex förebyggande/korrigerande vård runt ögon och/eller mun.

Så här går behandlingen till

Huden rengörs och förbereds för behandlingen. Det sterila engångsinstrumentet förs över området som ska behandlas och det aktiva serumet (hyaluronsyra) slussas in och mättar huden. En rodnad uppstår och indikerar att vävnaden stimulerats korrekt, att reparations- och naturliga tillväxtfaktorer aktiverats med kollagentillväxt. Behandlingen avslutas med anpassad Tebiskin-produkt som ger huden barriär- och UV-skydd.

Efterförlopp

Dagen efter behandlingen har huden en lätt rodnad som sitter i 1-3 dagar. I vissa fall fjällar huden efter ytterligare 3-4 dagar. Hudens barriärfunktion är temporärt reducerad vilket upplevs genom att huden känns torrare än normalt. Anpassad Tebiskin-produkt applicerad därför rikligt efter behov.

Prislista

1300:- (hela ansiktet)
1195:- (ögon & mun)
750-995:- (lokala partier t.ex ärr)