Hudföryngring med NBE

NBE Deep Skin

Skönhetsbehandlingen som gjort succé – Synliga resultat på en enda behandling!

Nannic Sverige har 25 års erfarenhet av skönhetsbranschen och i dagsläget finns över 270 kliniker, salonger och Spa som erbjuder NBE behandlingar. NBE står för Nannic Beautyfying Energy och är ett professionellt koncept för resultatinriktad hudvård som utförs av auktoriserade hudterapeuter eller motsvarande.

NBE Deep Skin

NBE Deep Skin är en djuprengörande micropeeling som är en slipning av din hud. Den följs av en djupgående inslussning av aktiva ingredienser så som tex. hyaluronsyra som har en fillers-liknande effekt på huden. Resultatet blir en strålande ren hy med garanterad ny lyster och mindre rynkor
Med denna högteknologiska apparatur kan du uppnå resultat du inte trodde var möjliga. Med en Nannic NBE Deep Skinbehandling får huden ett lyft som gör att den ser yngre och slätare ut.

Så här går behandlingen till
1. En förberedande ”peeling” avlägsnar döda hudceller, så att den kommande behandlingen blir effektivare.
 
2. Därefter följer en ”slipning” som stimulerar hudens naturliga försvarsmekanism.
Med det sterilt förpackade engångsverktyget Ablator får hornlagret en lätt slipning. Detta gör att huden förnyas snabbare och att fina linjer försvinner. Behandlingen ökar hudens förmåga att reflektera ljus och ger den en finare lyster, samtidigt som det naturligtvis också blir lättare att ta upp aktiva substanser vid kommande behandlingar.

3. Den djupgående Infusorn använder en unik teknologi som öppnar upp mikrokanaler i huden och effektivt slussar ner de aktiva högkoncentrerade serumen djupt ner i huden.
Behandlingen avslutas med en skön och effektiv specialmask.

Resultatet är en strålande ren hud, med mindre porer, jämnare hudton och en ny lyster med mindre rynkor. Resultaten är omedelbara och spektakulära. NBE Deep Skin går mindre djupt än traditionella apparaturer av samma typ men åstadkommer en djupare och effektivare påverkan utan risk för blödningar eller infektioner.

Utan nålar, utan smärta och biverkningar.

Metoden är särskilt effektiv för att behandla:
  Reducera fina linjer och rynkor
• Motverka abnorm hornbildning (hyperkeratos)
• Förminska stora porer
• Behandla fet och oren hy
• Förminska ärr
• Aktivera hudens egna reparations-mekanismer
• Påskynda celldelningen och föryngra huden

Kombinera den med NBE radiofrekvensbehandlingar och få enastående effekter!

Bilden är tagen efter en NBE Deep Skin-behandling

NBE 1000

Behandlingarna upplevs som en ljuvlig energigivande massage och ger snabba och hållbara resultat
 

Säker Metod

Behandlingarna med NBE sker med mycket hög säkerhet. Apparaturerna använder inte laserljus eller andra aggressiva metoder som annars lätt kan skada huden. Metoden är väl bepövad och används dagligen världen över.

Resultat

Synliga resultat uppkommer redan efter en behandling och huden känns mer elastisk, slätare och fastare. Dessutom får den en fantastisk lyster. Från den 5:e behandlingen triggas kroppens egna system igång vilket ger långvariga effekter mot hudens åldrande. Med NBE är det i ansiktet möjligt att redan efter första gången se en tydlig utslätning av rynkor och fina linjer, en förbättring av hudens struktur och lyster samt ökad fukt. Efter 3 – 5 behandlingar syns en större uppstramning av huden. 

Prislista

NBE Deep Skin 1320:-
NBE Fokusområde 695kr - 750 kr

Synliga resultat på en enda behandling!