Dermalogica

En sak är säker - vi blir inte yngre. Men det finns olika sätt att hjälpa huden att slippa åldras i förtid. Till exempel genom att ta hand om sin hy med vårdande produkter och att undvika stark solstrålning. Att skydda huden mot föroreningar från luften och att hjälpa den att förnya sina celler är några steg mot en fräschare och yngre framtoning.

Dermalogicas professionella hudvårdsprodukter och behandlingar ger begreppet hudhälsa en helt ny betydelse. Du kan förvänta dig verkliga resultat - både hemma i ditt badrum och hos din hudterapeut. Samtliga produkter är icke-komedogena, dvs de framkallar inte pormaskar. De är fria från tilltäppande mineraloljor, lanolin, irriterande artificiella färg- och parfymämnen samt uttorkande S.D.-alkohol.

Nedan ser du ett axplock av Dermalogicas produktserier. Det finns många fler fantastiska produkter. Fråga mig - så berättar jag mer.

 

Clear Start - räddningen för tonårshud

Med Clear Start får sig fet hud, blemmor, pormaskar och kvisslor en match med hjälp av kraftfulla aktiva ingredienser samtidigt som effektiva växttextrakt verkar lugnande, återfuktande och dämpande.

UltraCalmingTM

Serien innehåller allt du behöver för att förebygga och behandla känslig eller överansträngd hud. Produkterna verkar effektivt för att reducera rodnad och lindrig hudirritation. Hudens naturliga barriärfunktion stärks och förmågan att bevara fukt ökar.

AGE Smart™ 

Dermalogica introducerar AGE Smart™, som verkar genom att störa de viktigaste biokemiska reaktioner som leder till hudåldrande. Dessa reaktioner är bildningen av ROS (nedbrytande fria radikaler), bildningen av MMP (nedbrytande enzymer) och bildningen av AGE (korslänkande restsocker).


PowerBright TRx
PowerBright TRx är en trio lystergivande produkter som motverkar ojämn pigmentering. Med en effektiv lager-på-lager-metod arbetar aktiva komplex direkt på cellnivå för att hämma ojämn pigmentering.

Sheer tint SPF20
En mjukgörare med inbyggt UV-skydd och ett lätt stänk av färg. Hudytan jämnas ut och får en naturlig färgton. Tre nyanser: light, medium och dark.

 

 

mediBac clearing™
En professionell mediBac clearing™-behandling är en bra start för att få rätsida på problemhy. De produkter som jag rekommenderar dig att använda hemma blir också avgörande för att din hud skall uppnå optimal balans.